Стават и 16-ки метални.Има изписано като библия,не знам що го дъвчете пак.Има търсачка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеСтават и 16-ки метални.Има изписано като библия,не знам що го дъвчете пак.Има търсачка.ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Точно така е,два модела са и в допълнение само да вметна че тези от полирания алуминий ги слагат оригинално 2.0 V6 турбо.Колега тези твоите няма да станат на Брембо-то.
И моята резервна на 3.0 е 16-ка,но точно такава от полирам алуминий.
П.С вече си имам пети за зацепване на 3.0 V6 стават И за 2.5 май.Ако на някой му се налага мога да му ги дам на заем.
Comment
-
Колеги искам да помоля за нощна снимка на таблото с уредите (циферблатите заедно с таблото и ICS-а) на 166-ца. Дали ще може да се уреди? Интересува ме осветлението как изглежда на тъмно.sigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщениеКолега голямо благодаря от мен! Ако се видим някъде имаш почерпка. Случайно да знаеш подсветката на циферблатите и бутоните с лампи ли е или с диоди?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Влехнала ми е муха в главата и искам съвет от вас,на моята 3.0 катализатора е изтърбушен и има един нали знаете специфичен звук?Ако взема това дали ще стане по тиха?
http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item4d13d46c20
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеВлехнала ми е муха в главата и искам съвет от вас,на моята 3.0 катализатора е изтърбушен и има един нали знаете специфичен звук?Ако взема това дали ще стане по тиха?
http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item4d13d46c20Сложи на мястото на катализатора едно хубаво резонаторно гърне и готово.
sigpic
Comment
-
Чета сега из разни чужди форуми как някой отваря тема от сорта "нормално ли е туин спарк да гори толкова масло" и след него още 10 казват, че и техните горят, че е нормално, така за от завода и т.н. А в бг форум като пита някой що му гори 10 след него се надпреварват да обясняват как маслото им седи от смяна на смяна. Да се чудиш на кой да вярваш, всичките не горят пък не е като да не съм доливал по 2л масло на доста туинспаркове .. Та моята я следя напоследък, пак ми се струва, че хапва масълце сега ще я засека, такива работи ..Last edited by code; d.m.y г., 23:39.sigpic
Comment
-
То в книжката си го пише, че е нормално да гори, за V6 пише че максималното допустимо е 400г. на 1000км., смЕтай, това колко литра са за 1 смяна, май една голяма туба.
За TS-а не помня колко пише, ама едва ли е по-малко от 200г. на 1000км.
GTV-то не съм го засичал точно колко му доливам, но със сигурност е повече от литър, обикновено отива към 1.5-2л. май...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment