Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стават и 16-ки метални.Има изписано като библия,не знам що го дъвчете пак.Има търсачка.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Стават и 16-ки метални.Има изписано като библия,не знам що го дъвчете пак.Има търсачка.
      щото ни е хубаво, а ти нещо против ли имаш ?
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Нещо на въпреки си го подкарал?
        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Точно така е,два модела са и в допълнение само да вметна че тези от полирания алуминий ги слагат оригинално 2.0 V6 турбо.Колега тези твоите няма да станат на Брембо-то.
          И моята резервна на 3.0 е 16-ка,но точно такава от полирам алуминий.
          П.С вече си имам пети за зацепване на 3.0 V6 стават И за 2.5 май.Ако на някой му се налага мога да му ги дам на заем.

Comment

• тюх, тря да си купя други 16" за зимните гуми ....
            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Колеги искам да помоля за нощна снимка на таблото с уредите (циферблатите заедно с таблото и ICS-а) на 166-ца. Дали ще може да се уреди? Интересува ме осветлението как изглежда на тъмно.
              sigpic"
              Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Нищо особено не е.

Comment

• Колега голямо благодаря от мен! Ако се видим някъде имаш почерпка. Случайно да знаеш подсветката на циферблатите и бутоните с лампи ли е или с диоди?
                  Last edited by Gecata; d.m.y г., 23:16.
                  sigpic"
                  Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

• Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
                    Колега голямо благодаря от мен! Ако се видим някъде имаш почерпка. Случайно да знаеш подсветката на циферблатите и бутоните с лампи ли е или с диоди?
                    Циферблатите са с лампички.
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Влехнала ми е муха в главата и искам съвет от вас,на моята 3.0 катализатора е изтърбушен и има един нали знаете специфичен звук?Ако взема това дали ще стане по тиха?
                      http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item4d13d46c20

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                        Влехнала ми е муха в главата и искам съвет от вас,на моята 3.0 катализатора е изтърбушен и има един нали знаете специфичен звук?Ако взема това дали ще стане по тиха?
                        http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO...item4d13d46c20
                        Хората се чудят как да ги махат ти ще слагаш Сложи на мястото на катализатора едно хубаво резонаторно гърне и готово.
                        sigpic

Comment

• Нали има чугунени фланци и знам ли дали ще стане?Иначе тук има един цех в който правят всякакви от алпака по поръчка и си мисля ако няма да е от Еbay-я,ще сваля катализатора от фланците и да ми направят по него едно от алпака.

Comment

• Чета сега из разни чужди форуми как някой отваря тема от сорта "нормално ли е туин спарк да гори толкова масло" и след него още 10 казват, че и техните горят, че е нормално, така за от завода и т.н. А в бг форум като пита някой що му гори 10 след него се надпреварват да обясняват как маслото им седи от смяна на смяна. Да се чудиш на кой да вярваш, всичките не горят пък не е като да не съм доливал по 2л масло на доста туинспаркове .. Та моята я следя напоследък, пак ми се струва, че хапва масълце сега ще я засека, такива работи ..
                            Last edited by code; d.m.y г., 23:39.
                            sigpic

Comment

• То в книжката си го пише, че е нормално да гори, за V6 пише че максималното допустимо е 400г. на 1000км., смЕтай, това колко литра са за 1 смяна, май една голяма туба.
                              За TS-а не помня колко пише, ама едва ли е по-малко от 200г. на 1000км.
                              GTV-то не съм го засичал точно колко му доливам, но със сигурност е повече от литър, обикновено отива към 1.5-2л. май...
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Същата работа е и с разхода. Въобще, българина е патологичен лъжец. Аз доливам остатъка от 5-те литра, но не знам точно колко гори, понеже има теч.

Comment

Working...
                                X